Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Takmer okamžite po predstavení Cybertrucku zapojili svoju fantáziu kreatívci, ktorí dokázali z tohto vozidla vykúzliť zaujímavé koncepty, ako by mohol Cybertruck vyzerať po väčších či menších úpravách.

Nový elektrický pick-up vyzerá zaujímavo už v štandardnej verzii, no ako potvrdila aj samotná automobilka Tesla, k dispozícii bude niekoľko druhov príslušenstva, ktoré z tohto elektromobilu spravia ešte ultimátnejšie vozidlo. Cybertruck by sa teda v budúcnosti mohol dočkať napríklad takýchto obytných prívesov.

Keďže sa jedná o pick-up, Cybertruck by mal bez problémov zvládnuť aj jazdu v náročnejšom teréne. Ak sa navyše prezlečie do „off-roadového prevedenia,“ jeho hranaté krivky už nepôsobia tak rušivo.

Čo by si povedal napríklad na špeciálnu konfiguráciu určenú do hlbokého snehu? Pickup s pásmi namiesto kolies vyzerá rovnako veľmi dobre.

Azda najkrajším projektom sa ale stáva dom, ktorý je postavený práve v štýle Cybertrucku a do ktorého nový elektrický pick-up krásne zapadá. Túto nádheru má na svedomí ruský architekt Alexander Nerovnya:

Cybertrucku dokonca pristanú aj armádne úpravy, s ktorými budí ešte väčší rešpekt.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú