Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Do predstavenia novej vlajkovej lode od Xiaomi nám ostáva už len týždeň. Doteraz sme mohli túto chystanú novinku vidieť na niekoľkých renderoch a v rukách produktového manažéra spoločnosti. Teraz sa Xiaomi Mi 9 prezentuje na novej reálnej fotografii, ktorá ukazuje jeho veľký displej a malý výrez displeja v tvare kvapky.

Veľké prekvapenie si pre svojich fanúšikov vo februári pripravilo aj čínske Xiaomi, ktoré už o pár dní predstaví svoj nový prémiový smartfón Mi 9. Nástupca Mi 8-ky prinesie viacero zásadných vylepšení po výkonovej, či dizajnovej stránke, no dôjde aj na zmeny vo fotoaparátoch. Do útrob konštrukcie tak čínsky výrobca ukryje jedne z aktuálne najlepších komponentov, ktoré svojim výkonom uspokoja aj najnáročnejšieho používateľa.

To, ako bude Xiaomi Mi 9 vyzerať môžeme teraz vidieť aj na novej fotografii, ktorá potvrdzuje doterajšie dohady o veľkej obrazovke s tenkými rámikmi a s výrezom displeja. Detailné špecifikácie zatiaľ nie sú oficiálne známe, no rozhodne pôjde poriadne nadupaný smartfón. Viac informácii sa o ňom dozvieme už 20. februára počas jeho premiéry.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú