Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Predstavenie novej generácie iPhonov so sebou prinieslo aj jednu kontroverziu, ktorou je chýbajúci nabíjací adaptér v balení. Apple chce týmto krokom šetriť planétu, no tiež ním nahral do karát konkurencii, ktorá sa toho ihneď chytá uštipačným spôsobom.

No a reč nie je o nikom inom než o Samsungu, ktorý je jedným z najväčších konkurentov pre kalifornskú spoločnosť. Samsung totiž takmer okamžite po predstavení nových iPhonov na svojej facebookovej stránke zdieľal vtipný príspevok, ktorým priamo narážal na chýbajúci kus hardvéru v baleniach Apple smartfónov.

V jednom z posledných príspevkov sa nachádza fotografia nabíjacieho adaptéra s popisom, že ak si kúpiš smartfón zo série Galaxy, dostaneš k nemu všetko, čo od smartfónu očakávaš od tých najzákladnejších vecí, akou je napríklad nabíjačka, najlepšia kamera, skvelá batéria a výkon či 120 Hz displej.

Apple chce byť na jednej strane ekologický, no ceny príslušenstva, ktoré v balení nových iPhonov chybajú, sú už štandardne dosť vysoké. Po vlne kritiky však pár hodín po predstavení ceny nabíjačiek znížil.

Ďalšie zaujímavé články:

Zdroj: Samsung

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú