Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Aktualizácia 16. septembra:

Žrebovanie v očkovacej lotérii pokračovalo aj počas tohto týždňa, kedy boli vyžrebovaní ďalší výhercovia. Doteraz bolo dovedna vyžrebovaných už 48 025 Slovákov, ktorí v očkovacej lotérii získali od 100 € až do 10 000 €. RTVS naďalej pokračuje vo vysielaní žrebovania o očkovaciu prémiu 100 000 €. Aktuálne ide o najsledovanejšiu reláciu, ktorá sledovanosťou prekonáva všetky programy komerčných televízií.

Po novom však verejnoprávna televízia upraví vysielací čas relácie k Matovičovej očkovacej lotérii, ktorá sa posunie na neskoršiu hodinu, aby uvoľnila čas vlastnému programu RTVS. Viac detailných informácií sme priniesli v samostatnom článku. 

Aktualizácia 2. septembra:

V očkovacej lotérii boli vyžrebovaní ďalší výhercovia. Dnes na zoznam výhercov pribudlo ďalších vyše 10 000 zaočkovaných Slovákov. Celkovo tak bolo dosiaľ v očkovacej lotérii vyžrebovaných už 27 790 ľudí. Veľkú pozornosť púta Matovičova očkovacia lotéria aj v očkovacej prémii, ktorá je vysielaná v relácii Byť zdravý je výhra na Jednotke.

Počas posledného nedeľného vysielania dosiahla relácia rekordnú sledovanosť, ktorou prekonala aj svoj predošlý rekord. Nedávne vysielanie relácie totižto na RTVS sledovalo už vyše 800 000 divákov. Viac informácií sme priniesli v tomto samostatnom článku.

Aktualizácia 25. augusta: 

Ministerstvo financií vyžrebovalo ďalších výhercov v Matovičovej očkovacej lotérii. Dovedna bolo k dnešnému dňu vyžrebovaných až 17 640 šťastlivcov, ktorí vyhrali v lotérii od 100 € do 10 000 €.

Ako na Facebook informoval Igor Matovič, do očkovacej lotérie sa doteraz zapojilo celkovo už 1 milión Slovákov. Skontrolovať prípadnú výhru je možné na webe MF SR alebo na alternatívnom webe, ktorý vytvoril mladý Slovák. Detaily sme popísali v pôvodnej verzii článku.

Pôvodný článok:

Na overenie výhry v očkovacej lotérií je dostupných hneď viacero zdrojov. Jeden z nich poskytuje Ministerstvo financií SR na svojom webe, kde ponúka možnosť overenia výhry podľa viacerých filtrov.

Súťažiaci si tak môže jednoducho overiť výhru zadaním svojho kódu do vyhľadávacieho poľa. V prípade vyžrebovaného kódu je ihneď uvedená aj výška výhry. Nástroj Ministerstva financií na overenie výhry nájdeš na tomto odkaze.

Snímka obrazovky/MF SR/FonTech.sk

Ďalším a omnoho pohodlnejším je web Vyhralsom.sk, na ktorom si každý zapojený súťažiaci v očkovacej lotérii môže skontrolovať naraz aj viac kódov. Tento nástroj vytvoril mladý Slovák, ktorému programovanie celého webu, vrátane kúpy domény, trvalo len jedinú hodinu.

Vo výsledku však poskytol ľuďom komfortnejší spôsob, ako si rýchlo overiť všetky svoje kódy v očkovacej lotérii. Výhru si tak môžu Slováci overiť aj webe Vyhralsom.sk.

Snímka obrazovky/Vyhralsom.sk/FonTech.sk

Okrem týchto výhier sa každú nedeľu večer súťaží na RTVS aj o očkovaciu prémiu vo výške 100-tisíc eur. Relácia Byť zdravý je výhra však po prvom kole čelila silnej kritike, kvôli ktorej muselo Matovičove ministerstvo a RTVS upraviť podmienky a štatút súťaže.

Podľa nových podmienok tak už nie sú znevýhodnení hendikepovaní súťažiaci a diváci sledujúci prenos s oneskorením cez internet. Viac informácií sme priniesli v našich ďalších článkoch.

Ďalšie články:

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú