Včerajšie vysielanie relácie Byť zdravý je výhra k Matovičovej očkovacej lotérii si opäť získalo rekordnú sledovanosť. Číslami tak relácia prekonala aj predošlý rekord z 22. augusta, kedy ju sledovalo 788 tisíc ľudí. Počas poslednej nedele totiž reláciu k očkovacej prémii sledovalo viac ako 800 tisíc divákov, čím opäť dominovala televíznemu trhu.

Celkovo sledovalo tento program na Jednotke 29. augusta až 806 tisíc Slovákov, pričom trhový podiel relácie dosiahol až 34,8 % v cieľovej skupine 12+. Na internete potom Byť očkovaný je výhra sledovalo 65 507 divákov. Kvôli enormne vysokej sledovanosti relácia RTVS prekonáva všetky rekordy a číslami prekonáva aj najsledovanejšie programy komerčných televízií na Slovensku.

Práve pre reláciu Byť zdravý je výhra presunula Markíza svoje plány so štartom ďalšej série Superstar. Miesto nedeľného prime-time staví televízia na piatkové vysielanie, pričom prvú časť šou odvysiela 3. septembra.

Okrem tejto relácie však RTVS zaujala divákov aj kvalifikačnými zápasmi v ľadovom hokeji na ZOH 2022. Zápas Slovenska s Rakúskom sledovalo 277 tisíc divákov, zápas s Poľskom si pozrelo 267 tisíc fanúšikov a najvyššiu sledovanosť mal zápas proti Bielorusku, ktorý videlo 434 tisíc ľudí.

Zdroj: PMT/KANTAR SLOVAKIA, Tlačová správa

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú