Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Od predstavenia elektrického pick-upu Tesly uplynulo už niekoľko mesiacov. Budúci majitelia si na svoj Cybetruck ešte nejaký ten čas počkajú, no skutoční fanúšikovia si teraz môžu zaobstarať nový merch s logom tohto futuristického vozidla. Tesla sa pri návrhu trička nechala trochu uniesť a z nevydarenej demonštrácie odolnosti okien pick-upu Cybertruck spravila aj vtipné tričko, informuje Electrek.

Tesla ponúka svojim zákazníkom a fanúšikom značky viacero doplnkov, ktoré si môžu kúpiť v internetovom obchode spoločnosti. Tam teraz pribudli nové produkty, ktoré sa nesú v štýle Cybertrucku. Celkovo sú dostupné 3 novinky, a to mikina (63 €), tričko (31 €) a šiltovka (22 €), ktoré pripomínajú túto elektrickú novinku firmy. Najväčším prekvapením je samotné tričko, na ktorom sa dizajnéri rozhodli znázorniť rozbité okno z prezentácie pick-upu.

Spoločnosť má pritom v ponuke viacero štýlových doplnkov, vrátane šálky, ďalšieho oblečenia a samozrejme nechýbajú ani modely jej známych elektromobilov. V minulosti sme sa stretli aj so surfom Tesly, powerbankou s bezdrôtovým nabíjaním pre smartfóny či powerbankou v štýle nabíjačky Supercharger a ďalšími produktami.

Zdroj: Electrek, Tesla

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú