Hardvérové tlačidlá, otvory pre nabíjací konektor a reproduktory sa už stávajú minulosťou. Po tom, čo Vivo ukázalo svoj model Apex, prišla jeho prvá konkurencie z dielne Meizu. Na Indiegogo sa objavil prvý Meizu smartfón, ktorý nemá v konštrukcii žiadne otvory či tlačidlá a predáva sa „len“ za 1 131 €.

Crowdfundingová kampaň Indiegogo pomohla vyrásť už mnohým spoločnostiam a ich produktom, medzi ktoré sa teraz zaradil unikátny smartfón Meizu Zero. Okrem výkonného hardvéru s procesorom Snapdragon 845 dopĺňa výbavu aj vstavaný snímač odtlačkov prstov v displeji či eSIM karta priamo v smartfóne. Výrobca pritom využil iba bezdrôtové nabíjanie Super mCharge Wireless, ktoré však má dosahovať výkon až 18 W.

Zvuk bude prehrávať vďaka technológií mSound 2.0 In-screen Sound Technology priamo obrazovka zariadenia. Spoločnosť už na Indiegogo predala aj prvý prototyp smartfónu za cenu 2 612 €. Ďalšie kusy by pritom malo Meizu dodať zákazníkom už od apríla tohto roka, no z ponúkaných 100 ks sa zatiaľ predalo 17 ks. V každom prípade je táto novinka ďalším ukazovateľom toho, akým smerom sa môžu vydať smartfóny v blízkej budúcnosti.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú