Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Streamovacia služba HBO Go plánovala zvýšenie ceny predplatného už pred niekoľkým týždňami. Upravila sa aj dĺžka bezplatného obdobia, ktorá sa skrátila z pôvodných 30 dní len na 1 týždeň. Oddnes však HBO Go oficiálne účtuje svojim zákazníkom vyššie mesačné predplatné, ktoré teraz stiahne z účtu 5,99 €.

Zvyšovanie ceny sa pritom dotklo aj iných európskych krajín, vrátane Česka, Maďarska, Poľska a ďalších. Službu HBO Go si diváci obľúbili najmä vďaka veľkej dostupnosti dabovaného obsahu a českým titulkom. Pôvodne si za stream zákazníci zaplatili v poslednom období 4,99 € mesačne, no ešte pred zlacnením si služba účtovala 6,99 €. Teraz sa však cena navýšila a predplatitelia HBO Go už na najbližšej faktúre nájdu vyšší mesačný poplatok 5,99 €.

V ponuke streamu pritom nájdeme stovky rôznych filmov a seriálov, pričom mnoho zahraničných má aj spomínaný český dabing či titulky. Nedávno na trh vstúpil s vlastným streamom aj Apple, ktorý svoje Apple TV+ ponúka za 4,99 € mesačne, avšak s omnoho menšou knižnicou obsahu. Konkurenčný Netflix začína na cene 7,99 € mesačne. Pred pár dňami bola spustená aj služby Disney+, ktorá za 6,99 dolárov ponúka v zahraničí množstvo vlastného obsahu.

Zdroj: HBO Go, Vlastný

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú