Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Včerajší Apple event sa neniesol v duchu predstavenia nových iPhonov, videli sme „len“ nové hodinky Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, nový iPad Air a iPad 8. generácie, spolu s predstavením niekoľkých nových služieb. Spoločnosť samozrejme nezabudla ani na novinky z oblasti ekológie, ktorými ospravedlňuje aj jednu zásadnú zmenu v balení, informuje The Verge.

Už dlho sa šepká, že kalifornský gigant by mal šetriť na baleniach nových iPhonov, a kvôli tomu v nich bude zrejme chýbať nabíjací adaptér. Na toto rozhodnutie Apple sa môžeme pozerať z viacerých pohľadov. Detailne sme sa tejto téme venovali v našom komentári.

Zobraziť celú galériu (2)
Balenie Apple Watch Series 6 bez nabíjacieho adaptéra. Zdroj: Apple

Ako sa včera nakoniec ukázalo, iPhony nebudú prvým produktom spoločnosti, ktorý príde o nabíjací adaptér v balení. Stali sa ním hodinky Apple Watch. Spoločnosť totiž informovala, že v balení novej generácie Apple Watch Series 6 a Apple Watch SE už neponúkne nabíjačku.

Zobraziť celú galériu (2)
Balenie Apple Watch Series 6 Hermès s nabíjacím adaptérom. Zdroj: Apple

Súčasťou balenia bude len magnetický nabíjací kábel, telo hodiniek a remienok. Paradoxne zákazníci, ktorí si priplatia za Hermès verziu hodiniek, dostanú aj 5 W nabíjací adaptér. Spravodlivé, však?! Zdá sa, že nabíjačka v balení sa pomaly stáva výsadou prémiovejších Apple produktov.

Zdroj: The Verge, Apple

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú