Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Slovensko nie je len malou krajinou v strede Európy. Z radov šikovných slovenských vývojárov totiž pochádzajú aj svetovo známe firmy, medzi ktoré tiež patrí Sygic. Navigácia tejto spoločnosti teraz prináša pre stovky miliónov používateľov podporu pre rozšírenú realitu.

V stredu spoločnosť Sygic oznámila, že do svojej GPS navigácie prináša podporu pre rozšírenú realitu. Funkcia nazvaná ako Real View Navigation má pomôcť používateľom pri orientácii v neznámom prostredí a zároveň zvýšiť bezpečnosť pri šoférovaní. Vodiči totiž často svoj zrak obracajú pri jazde na displej navigácie. Tým ignorujú dianie na vozovke pred nimi a vystavujú tak nielen seba nebezpečným situáciám. S rozšírenou realitou budú mať cestu stále pred sebou aj pri pohľade do navigácie a snímať ju bude objektív fotoaparátu. Sygic je prvou spoločnosťou, ktorá dokázala priniesť rozšírenú realitu do prostredia navigačných systémov.

zdroj fotografie: Sygic

Nenechaj si ujsť
Jedna z najlepších svetových GPS navigácií dostáva nové funkcie. Slovenský Sygic bude ešte lepší!

S jej využitím tak vodiči už nikdy z cesty nespustia oči. Počas jazdy bude aplikácia v reálnom čase vykresľovať smer jazdy, dopravné obmedzenia a ďalšie informácie priamo v prostredí, ktoré sa nachádza pred vozidlom. Aktualizácia s touto významnou funkciou je už na ceste k všetkým majiteľom. V nej je dostupná ako doplnková funkcia, ktorú si používatelia môžu dokúpiť už za necelých 10 €.

Do tejto aplikácie v poslednom čase pribudlo mnoho nových vylepšení, no rozšírená realita je jedným z najvýznamnejších. Spolu s Real View Navigation funciou chce Sygic vytvoriť komplexný softvér, ktorý by na cestách vodičov informoval nielen o smere jazdy, ale aj o dopravnej situácii či turistických pamiatkach. Podľa posledných správ spoločnosť už pre vývojárov vydala nové API, aby jej technológie mohli implementovať aj do svojich vlastných aplikácií. V blízkej budúcnosti však pribudnú ďalšie vylepšenia, ktoré túto navigáciu ešte viac zdokonalia. Využívaš Sygic?

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú