Smartfóny Vivo patrili takmer vždy medzi tie drahšie smartfóny aj napriek tomu, že nedisponovali tým najlepším hardvérom. Vivo len nedávno predstavilo ich najnovší smartfón, Vivo X5Pro, a aj u neho sa očakávala o niečo vyššia cenovka.

Sleduj FónyzČíny.sk aj na Facebooku a Google+!

Smartfón ponúkne 5,2-palcový FullHD displej, 64-bitový Snapdragon 615 procesor, 2 GB RAM, 2 300 mAh batériu, Android 5.0, kvalitný HiFi audio čip, ktorý Vivo už dlhšie používa vo svojich smartfónoch a skener šošovky oka pre ešte najvyššiu bezpečnosť. Medzi tie zaujímavejšie a aj prémiovejšie funkcie patrí zadný a predný fotoaparát, ale aj hrúbka, ktorá je len 6,44 mm. Ten zadný obsahuje veľmi rýchly fázovo detekčný autofocus, ktorý by sa mal objaviť aj v pripravovanom Gionee Elife E8. O niečo zaujímavejší, pre tých čo sa radi fotia, by mal byť predný fotoaparát, ktorý má 8 MPx, ale je schopný vytvárať až 32 MPx selfie fotky.

Teraz k tomu najprekvapivejšiemu, čím je cena. Vivo X5Pro si môžu obyvatelia Číny kúpiť za 2598 juanov, čo je cca 369 €. Dostupný bude od 25. mája, zatiaľ len v domovskej Číne. Medzinárodne by sa mal X5Pro dostať do niektorých krajín v rozmedzí máj-júl. Už len stačí dúfať, aby zostali medzinárodné ceny rovnaké, ako v Číne. Viac sa o Vivo X5Pro môžete dočítať v tomto článku.

Zdroj: Gizchina.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú