Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ikonická kamera s farebným filtrom modelu OnePlus 8 Pro bude opäť zapnutá. Výrobca ju pôvodne softvérovo vypol pomocou aktualizácie po tom, čo sa ukázalo, že dokáže vidieť cez isté plastové predmety.

Tohtoročný vlajkový model OnePlus 8 Pro priniesol poprvýkrát zvláštny modul kamery s farebným filtrom. Mnoho recenzentov tento filter nenadchol a obzvlášť z neho neboli nadšení ani majitelia samotných smartfónov. Neskôr sa ale ukázalo, že neobvyklá kamera dokáže vidieť cez isté plastové predmety. Výrobca na rýchlu a možno aj nechcenú popularitu zareagoval aktualizáciou, ktorá kameru softvérovo vypla.

Ako píše portál XDA Developers, neskôr sa ukázalo, že výrobca aktualizáciu vypínajúcu kameru s farebným filtrom omylom rozposlal aj na globálne verzie smartfónov.

Pôvodne bola totižto určená pre jednotky indického trhu, ktoré pôjdu do predaja s vypnutou kamerou. Teraz ale OnePlus rozposiela nové aktualizácie vo verzii 10.5.10, ktoré kameru na globálnych verziách opätovne zapínajú. Rovnako je obdobná aktualizácia plánovaná aj pre spomínané indické modely, ktorá príde do konca júna.

Zdroj: XDA Developers

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú