Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Čínske Xiaomi dnes predstavilo viacero nových produktov, vrátane nástupcu legendárneho fitnes náramku Mi Band 3. Tentokrát sú však vylepšenia oveľa väčšie, no cena ostáva stále lákavá, čo potvrdzuje ponuka obchodu Geekbuying.com. Krátko po predstavení zaradil čínsky obchod nový náramok Xiaomi Mi Band 4 do predpredaja, kde nestojí ani 34 €.

Xiaomi aj dnes ukázalo, že od svojej politiky neupúšťa a stále dokáže ponúkať produkty nabité technológiami za nízke ceny. Výborným príkladom je teraz fitnes náramok Mi Band 4, o ktorom sa dočítaš bližšie detaily v samostatnom článku.

Už pri prvom pohľade naň však vidno, kde Xiaomi spravilo najväčšie vylepšenia. Nie je to len väčším farebným displejom, ale aj podporou umelej inteligencie, ktorá dokáže ovládať zariadenia v domácnosti.

Napriek novinkám sa zachovala skvelá výdrž batérie na jedno nabitie. Hoci bude predaj v domácej Číne spustený až o pár dní, možnosť predobjednať si túto horúcu novinku máme aj my prostredníctvom obchodu Geekbuying.com, kde je čínska verzia (vlastnosťami rovnaká ako globálna, rozdiel je len v balení) Xiaomi Mi Band 4 dostupná len za 33 € s kupónom 3ZKIICP7. Verzia s NFC sa však zatiaľ predáva za nepochopiteľne vysokú sumu takmer 115 €.

Zdroj: Geekbuying.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú