Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Apple v októbri na trh v tichosti priniesol svoju vlastnú handričku z mikrovlákna na čistenie displejov. Na samotnom produkte nebolo nič zvláštne, no pozornosti a výsmechu sa nevyhol najmä kvôli svojej premrštenej cene. Najnovšie si z tohto počinu Applu robí srandu aj Elon Musk a jeho Tesla, ktorá spustí predaj vlastnej píšťalky inšpirovanej futuristickým pickupom Cybertruck, informuje 9to5Mac.

Bizarná Apple handrička sa oficiálne u nás predáva za 25 eur. Práve kvôli takejto vysokej cene za kus látky si Apple opäť vyslúžil pozornosť aj vlnu kritiky zo strany verejnosti. Zákazníci ale aj napriek tomu dokázali zásoby handričky s logom značky pomerne rýchlo vykúpiť, čo je možné pripisovať veľkému ošiaľu, ktorý sa okolo nej vytvoril.

Tesla

Tento produkt sa však nepáči Tesle a Elonovi Muskovi, ktorý ľudí na Twitteri presviedča, aby nevyhadzovali peniaze za „hlúpu“ Apple handričku a miesto nej si kúpili píšťalku Tesly. Tento bizarný doplnok bol inšpirovaný Cybertruckom, z ktorého si odniesol základnú siluetu. Vyrobený je z lekárskej nehrdzavejúcej ocele s povrchovou úpravou. Avšak, táto píšťalka stojí ešte viac než kus látky od Apple.

Tesla ju totižto na svojom webe predáva až za 50 dolárov, teda zhruba 44 €. Web Tesly už momentálne hlási, že píšťalka je vypredaná a veľký „hype“ na Muskovom Twitteri teda zjavne zafungoval.

Zdroj: 9to5Mac, Twitter/Elon Musk

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú