Produkty Apple sú neraz terčom kritiky aj kvôli svojim vysokým cenám. Tentokrát sa pozornosť obrátila krátko po predstavení nového MacBooku Pro a slúchadiel AirPods 3. generácie na najjednoduchšie príslušenstvo v ponuke značky. Apple totiž priniesol pre zákazníkov vlastnú čistiacu handričku z mikrovlákna. Cenou opäť mnohých prekvapí. Na tému upozornil portál MacRumors.

Handrička z ponuky Apple je podľa popisu produktu na oficiálnom webe vyrobená z jemného neabrazívneho materiálu, vďaka čomu je vhodná na čistenie a leštenie ktoréhokoľvek displeja v Apple zariadeniach. S touto handričkou má používateľ vyleštiť displej „efektívne“ a „bezpečne“, čo vyznieva, ako keby ostatné handričky z mikrovlákna boli absolútne nevhodné.

A aby bolo jasné, pre istotu Apple pridal k handričke aj zoznam kompatibilných zariadení, ak by si predsa len niekto nebol istý, či ňou môže vyleštiť displej svojho starého iPodu Shuffle (4. generácia) alebo prvý iPad mini. Avšak podľa zoznamu kompatibility je handrička vhodná pre iPhony len od modelu SE 1. generácie. Čo si teraz počnú majitelia iPhonu 5 alebo starších „nekompatibilných“ modelov?!

Mimochodom, za tento kúsok „špeciálnej“ látky, ku ktorému sa Apple neobťažoval napísať ani konkrétne rozmery, si vypýta rovných 25 €, pokiaľ si ju chce zákazník kúpiť osobitne k niektorému Apple zariadeniu s displejom.

Zdroj: MacRumors

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú