Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Tesla prednedávnom predstavila svoj elektrický pick-up, ktorý behom pár hodín poznal celý svet. Vyniká nielen svojimi vlastnosťami a výbavou, ale aj kontroverzným dizajnom, ktorý sa nemusí páčiť každému. Včera sme informovali o tom, že si ju budúci majiteľ bude môcť skrášliť pomocou fólií od dbrand, no teraz sa tento pick-up ukázal v novom návrhu. Cybertruck má obrovský potenciál, ktorý by mohla využiť aj samotná polícia. Takto by mohol vyzerať, ak by sa dostal do rúk slovenským policajtom.

Najnovší návrh dizajnu zverejnila polícia na sociálnych sieťach. Tesla Cybertruck ukázala počas premiéry aj odolnosť svojej karosérie, no skúška odolnosti okiennevyšla podľa očakávaní. Po niekoľkých dňoch však Musk prišiel s vlastným vysvetlením. Za krátko sa tento pick-up dostal do povedomia mnohých ľudí, ktorí oň prejavili obrovský záujem.

Behom pár dní mala Tesla na stole 200 000 predobjednávok. Dôvodom môže byť aj extrémne nízka záloha len 100 dolárov. Elon Musk tiež prezradil, čo ho inšpirovalo k tak kontroverznému elektromobilu, ktorý svojim výkonom predčí aj niektoré športové autá. Svoju silu už demonštroval aj pri preťahovaní s jedným z najznámejších pick-upov, Fordom F-150.

Zdroj: Polícia SR/Facebook

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú