Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Tesla sa s predstavením nového elektrického pick-upu postarala o to, aby sa o ňom dozvedel celý svet. Nebolo to len vďaka jeho unikátnym vlastnostiam, ale žiaľ aj demonštrácii odolnosti jeho okien, ktorá nevyšla podľa predstáv. Cybertruck má aj odolnú karosériu, ktorá zvládne rany kladivom. Budúci majiteľ si ho bude môcť navyše skrášliť špeciálnymi fóliami od spoločnosti dbrand.

Fólie tejto značky sú vyrábané predovšetkým pre smartfóny, notebooky či inú elektroniku, no teraz sa výrobca rozhodol fólie priniesť aj pre Cybertruck. Na novinku upozornil aj na Twitteri, kde v popise podotkol, že nejde o žiaden žart. Fólie pre elektrický pick-up Tesly sú skutočne dostupné aj na oficiálnom webe spoločnosti. dbrand rozdelil „skiny“ podľa častí karosérie.

Zobraziť celú galériu (1)
Screenshot/dBrand/FonTech

Pre každú z nich si môže záujemca zakúpiť osobitnú fóliu s rovnakým alebo odlišným vzorom. K dispozícií je 33 rôznych možností z kategórie fólií s kovovým, koženým, kamenným vzhľadom, no dostupné sú aj klasické farby a špeciálne vzory, ktoré pripomínajú karbónové vlákna. Cena za fólie na celý Cybertruck však vôbec nie je nízka. Kompletná sada vyjde v predobjednávke na približne 2 800 €.

Zdroj: dbrand, dbrand/Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú