Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Cybertruck od Tesly je bezpochyby vozidlo, okolo ktorého sa v týchto dňoch točil a zrejme ešte aj bude točiť celý svet. Vo videu, ktoré len pred pár hodinami zverejnil Elon Musk na svojom Twitteri, Cybertruck ukazuje svoju ohromnú silu, keď sa preťahuje s obrovským pick-upom Ford F-150.

Na priloženom videu môžeš vidieť, ako si v priamom súboji Cybertruck hravo poradil so silným a ťažkým Fordom F-150. Pick-up od Tesly bol navyše mierne znevýhodnený, pretože jeho smer jazdy bol orientovaný do kopca. Ako informuje portál InterestingEngineering, toto video znova naklonilo váhy medzi odporcami a obdivovateľmi Tesly a nového Cybertrucku. Tých ľudí, ktorých si Elon nezískal dizajnom novinky si tak pomaly získava demonštrovaním jej sily.

Stále sa však nájdu ľudia, ktorí odvážnemu vozidlu nemôžu prísť na chuť. Elon taktiež ozrejmil, prečo sa im na prezentácii nerozbitného skla Cybertrucku sklo jednoducho rozbilo. Úder kladivom do dverí, ktorý prebehol ešte pred hodením oceľovej gule do skla, údajne poškodil spodnú časť skla, a preto sa guľa v ďalšom teste neodrazila.

Zdroj: Twitter, InterestingEngineering

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú