Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Počas nedávneho predstavenia nového elektrického pick-upu Cybertruck chcel Elon Musk prezentovať jeho odolnosť. Okrem schopnosti karosérie odolať strele zo zbrane s kalibrom 9 mm mali diváci vidieť odolné sklo Tesly, ktoré malo zvládnuť ranu ťažkou kovovou guľou. Na prekvapenie všetkých sa sklo na pick-upe rozbilo. Elon Musk teraz zverejnil záber, ktorý dokazuje skutočnú odolnosť okien Tesly Cybertruck. Tie mali takto odolať hodu guľou aj na predstavení.

Mnohí diváci sledujúci predstavenie elektrického pick-upu Cybetruck ostali prekvapení po tom, čo sklo v oknách tejto novinky prasklo po zásahu kovovou guľou. Spočiatku bola jeho odolnosť demonštrovaná pri teste v porovnaní s obyčajným sklom. To, čo sa stalo potom, zrejme zaskočilo aj samotného Muska, ktorý to obhajoval tým, že sa guľa aspoň nedostala skrz.

Teraz však na Twitteri zverejnil spomalené video, ktoré dokazuje odolnosť tohto skla. Franz von Holzhausen, dizajnér pick-upu Cybertruck, hádže na tomto zábere kovovú guľu do okna ešte pred samotným predstavením. Elon Musk tak v popise videa iba dodal, že Tesla bude musieť spraviť nejaké vylepšenia pred spustením produkcie.

Zdroj: Elon Musk/Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú