Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

PlayStation 5 ešte nie je na trhu ani dva týždne a jej predaje stále stúpajú raketovým tempom. Na niektorých majiteľov úplne nových konzol však čakalo po odbalení nepríjemné prekvapenie vo forme zvláštnej škvrny na tele zariadenia, ktorej pôvod zatiaľ ostáva neznámy, upozornil portál OkeJoss.

V príspevkoch na Reddite a Twitteri sa počas posledných dní objavilo množstvo sťažností majiteľov nových konzol PlayStation 5, ktorí na svojom zariadení objavili záhadnú hnedú škvrnu viditeľné pod svetlom. Podľa súčasných špekulácií ide o výrobnú chybu, ktorú mohlo spôsobiť nedokonalé odliatie či tvarovanie plastového tela konzoly.

Am I the only who got a weird stain on ps5 visible against the light? from r/PS5

Okrem hnedých škvŕn sa však niektorým hráčom objavujú aj rozsiahle tmavé škvrny, ktoré v niektorých prípadoch pripomínajú doslova prepálené miesta na konštrukcii, čo naznačuje, že sa môže jednať aj o problém súvisiaci s chladiacim systémom PlayStation 5.

Sony sa zatiaľ k týmto problémom nijak nevyjadrilo, no vzhľadom na to, že záhadné škvrny na internete stále pribúdajú, by situáciu mohlo čoskoro vysvetliť.

Zdroj: OkeJoss, Reddit, Twitter / @GibosWorld

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú