Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Orange sa rozhodol zrušiť všetky vlastné športové programy v Orange TV, na ktorých vysielal rôzne športové podujatia, informuje SatelitnaTV.sk. Spoločnosť definitívne ukončí vysielanie všetkých kanálov Orange Sport cez satelit, káblovku aj internet už o 2 mesiace. Športové udalosti však bude ďalej vysielať aj naďalej prostredníctvom iných existujúcich kanálov.

„K 30.6.2021 ukončia svoje vysielanie televízne stanice Orange Sport, Orange Sport 2 – 4. Ich vysielanie tak nebude dostupné v Orange TV cez kábel, v Orange TV cez satelit ani v Orange TV cez internet. Orange TV bude aj naďalej ponúkať svojim zákazníkom zaujímavý športový obsah na už existujúcich televíznych kanáloch, v prémiových balíkoch a v službe Orange TV Šport cez internet,“ informoval Orange na svojom webe.

Orange Sport začal s vysielaním ešte v roku 2018, no tento rok dôjde k jeho definitívnemu zrušeniu a spolu s kanálmi Orange Sport 2 až 4 nebude pre zákazníkov Orange TV vôbec dostupný. Kvôli tomu nastanú aj zmeny v programových balíkoch.

Orange poskytne klientom Orange Šport od začiatku júla do konca augusta bezplatne a v tomto balíku nahradí vyradené stanice kanálmi Premier Sport a Arena Sport 1, Arena Sport 2, Nova Sport 1, Nova Sport 2 z Balíka Šport Z.

V balíku Super Šport Orange nahradí vlastné kanály programom Premier Sport a v balíku Všetky prémiové balíky ich vystriedajú kanály z Balíka Šport Z. Náhradu v Balíku Super Šport+ a Orange TV Biznis Orange zatiaľ neoznámil. Orange TV Šport cez internet dostane okrem Premier Sport aj programy Jednotka HD a Dvojka HD a rovnaká zmena čaká aj Orange Šport Biznis.

Ďalšie články:

Zdroj: SatelitnaTV.sk, Orange

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú