Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Microsoft s odhaleniami pred konferenciu E3 2019 ešte neskončil a po nových informáciách o budúcoročnom Xboxe priniesol aj bližšie detaily o jednej z najočakávanejších hier. Šialený sci-fi svet zo Cyberpunk 2077 príde medzi hráčov na jar budúceho roka a stretneme sa v ňom aj so svetovou hviezdou z filmového plátna.

Prvé detaily o hre Cyberpunk 2077 sa objavili ešte počas minuloročnej konferencie E3 2018, no hra sa doteraz nedočkala oficiálneho vydania, informoval The Verge. Tvorcovia, ktorí pracovali aj na The Witcher 3, majú stále plné ruky práce. Microsoft však teraz prezradil kľúčové detaily, vrátane dátumu predstavenia, ktorý je stanovený na 16. apríla v roku 2020.

Jednu z postáv si pritom podľa oficiálneho trailera zahrá aj známy herec Keanu Reeves, ktorý stvárni postavu „Mr. Fusion“, informuje Kotaku. Po 6 rokoch prác na tejto hre sa tak pomaly začínajú ukazovať plody práce herného štúdia CD Projekt Red, ktoré touto novinkou zasadenou do alternatívnej budúcnosti plnej robotov a punkovej kultúry so sci-fi prvkami môže hráčov skutočne prekvapiť.

Zdroj: The Verge, Kotaku

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú