Elon Musk sa v poslednej dobe viac než vyjadreniami o pokrokoch svojich firiem preslavuje o čosi bizarnejšími vecami ako sú žaloby kvôli jeho tweetom, uťahovanie si z áut v Cyberpunk 2077 či slávne „manipulovanie“ s cenami kryptomien. Inak tomu nie je ani tentokrát, kedy CEO spoločnosti Tesla zmenil oficiálne tituly v automobilke, ktorú tak po novom vedie „Technokráľ Tesly“, píše Wall Street Journal.

Podľa nových dokumentov, ktoré Tesla podala Americkej komisii pre cenné papiere a burzy (SEC) si CEO automobilky, Elon Musk, zmenil titul na „Technokráľ Tesly“, čím zároveň reprezentuje šéfa amerického výrobcu elektromobilov.

Okrem seba však zmenil titul aj finančnému riaditeľovi spoločnosti Zachovi Kirkhornovi, ktorý oddnes v automobilke drží titul „Majster mincí“. To môže signalizovať napríklad nedávnu investíciu Tesly do kryptomeny bitcoin, ktorú nakúpila v hodnote až 1,5 miliardy dolárov, alebo referenciu na „Majstra mincí“ v seriáli Game of Thrones, teda pokladníka v kráľovej Malej rade.

Spoločnosť však inak ako oznámením zmien význam týchto názvov oficiálne nevysvetlila, no Musk si titul „Technokráľ Tesly“ pridal aj do popisu v profile na Twitteri.

Ďalšie články:

Zdroj: Wall Street Journal, Twitter /  @elonmusk

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú