Do vydania finálnej verzie Android Q ešte stále chýba niekoľko mesiacov a jeho verzia Beta 5 bola predstavená tento týždeň. Huawei je však pripravený na predstavenie EMUI 10, ktorý je na novej verzii Androidu založený už v auguste, píše XDA Developers.

Čínsky gigant sa totižto podelil sa o plán svojej konferencie Developer, ktorá sa koná už 9. augusta. Na jej rozvrhu je možné vidieť časť s názvom „Prepojenie budúcnosti sveta – vydanie Huawei EMUI 10.0“. Bolo by však veľmi prekvapujúce, keby bola finálna verzia EMUI 10 predstavená už o mesiac, skôr než oficiálny Android Q, čo znamená, že ide pravdepodobne iba o demo verziu softvéru.

Zobraziť celú galériu (2)
Zakladateľ Huawei, Ren Zhengfei, nedávno prezradil, že operačný systém čínskeho giganta bude rýchlejší ako Android a MacOS. Svoje využitie nájde aj v notebookoch spoločnosti. Zdroj: Flickr

Je tiež možné, že sa z tejto konferencie dozvieme aj nové informácie o vlastnom operačnom systéme od Huawei, na ktorom sa už pracuje. Žiadna zmienka o ňom sa však na pláne konferencie zatiaľ nenachádza, píše Beebom.

Zdroj: XDA Developers, Beebom

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú