Elon Musk sa vo svete okrem jeho úspešných spoločností preslávil aj svojimi miestami kontroverznými príspevkami na Twitteri, ktoré sa stali známe najmä pre manipuláciu s trhom kryptomien.

Po dlhom čase si však CEO Tesly opäť zmenil meno na sociálnej sieti a odteraz sa tak na Twitteri volá Elon Musk, the 2nd, teda „Elon Musk II.“. Oficiálny dôvod tejto zmeny je zatiaľ neznámy, no netreba od nej očakávať nič prevratné, keďže Musk si v minulosti meno na Twitteri zmenil už viackrát, a často so sarkastickým podtónom.

Podľa niektorých používateľov zmena signalizuje jeho „posun“ na druhú priečku v rebríčku najbohatších ľudí sveta, no Musk v súčasnosti obsadzuje podľa Forbesu až tretiu priečku za zakladateľom Amazonu Jeffom Bezosom a šéfom francúzskeho konglomerátu LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton Bernardom Arnaultom.

Titul „druhého“ však Musk obsadzuje v rebríčku najbohatších ľudí v USA, keďže tam sa pred ním drží len Jeff Bezos, a prezývka Elon Musk II. tak možno predstavuje práve jeho domáce poradie.

Ďalšie články:

Zdroj: Twitter / @elonmusk

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú