Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Kalifornský gigant si na septembrové predstavenie pripravuje trojicu nových iPhonov, ktorá nahradí minuloročnú generáciu. Popri nových vylepšeniach sa doteraz špekulovalo, že spoločnosť zmení aj cenovky v prospech zákazníka. Tohtoročné iPhony môžu byť nakoniec rovnako drahé ako aktuálna generácia, za ktorú Apple mnohí odsúdili práve kvôli cenám.

Tieto nové informácie pochádzajú z portálu Droid Shout, ktorý informoval, že nadchádzajúce iPhony môžu byť rovnako drahé ako aktuálne modely. Apple podľa týchto správ nemá plánovať zníženie cien, ktoré by pomohlo predajom. Krátko po premiére minuloročných iPhonov sa začali objavovať negatívne informácie o malom dopyte. Spoločnosť totiž očakávala zo strany zákazníkov väčší záujem, no tých od kúpy odradila najmä opäť vyššia cena.

Zobraziť celú galériu (0)
EverythingApplePro/YouTube

Pokiaľ sú však tieto odhalenia pravdivé, tak aj tento rok sa môžeme pripraviť na poriadne mastné sumy, ktoré môžu aj napriek vylepšeniam ohroziť predaje Apple smartfónov. Nový iPhone XI by sme tak zrejme kúpili za cenu od 1 129 €, jeho väčší súrodenec by stál v základe 1 249 € a najlacnejší iPhone XR pre rok 2019 by bol dostupný od 849 €. Finálne rozhodnutie spoločnosti ale uvidíme až počas oficiálneho predstavenia týchto noviniek.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú