Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.


MIJIA, podznačka spoločnosti Xiaomi, ktorá má na starosti výrobu domácich spotrebičov a rôznych iných produktov, predstavila ďalší produkt. Ten však výnimočne nie je inteligentný, neobsahuje pripojenie na internet a nedá sa ani spravovať cez smartfón! 

Reč je o novej mini chladničke MiniJ Retro Mini Refrigerator. Rovnako ako niektoré MIJIA produkty, aj tento bude financovaný cez crowdfunding. Jeho výrobu má pritom na starosti rovnaká spoločnosť, aká stála za inteligentnou MiniJ práčkou. Aj keď žiadnymi špeciálnymi funkciami táto chladnička nedisponuje, zaujme aspoň nádherným dizajnom. Ten je vytvorený v retro štýle a povrch chladničky je biely a lesklý. Dvere by dokonca mali poskytovať efekt zrkadla, no žiadne fotografie ho neukazujú. Kombinovaná chladnička sa skladá z dvoch hlavných častí. Kým vrchnú tvorí 13-litrová mraznička, zvyšná časť slúži ako 108-litrová chladnička. Vo vnútri sa potom nachádzajú dve poličky, jeden šuplík a dvere disponujú ďalšími dvoma poličkami.

Nenechaj si ujsť
Do radov Xiaomi pribudli ďalšie dva šialené produkty! Čo to je tentokrát?


zdroj fotografie: Xiaomi

Xiaomi kávovar si môžeme zakúpiť už aj my!

Celkové rozmery chladničky činia 543 × 615 × 978 mm a váži iba 31 kilogramov. Keďže sa jedná o mini chladničku, na používanie pre niekoľko člennú rodinu rozhodne vhodná nie je. Hodí sa tak skôr do menších bytov alebo izieb, kde býva len pár osôb a nepotrebuje v nej skladovať potraviny na nedeľný obed mesiac vopred. Chladnička je navyše veľmi tichá, keďže kompresor vydáva zvuk na úrovni iba 38 decibelov. Očakáva sa, že novinka od MiniJ sa začne predávať 10. júla za cenu 999 juanov, čo je v prepočte takmer 132 €. Nejedná sa o vysokú cenu, ale zároveň ani najnižšiu. Kúpa sa oplatí najmä Číňanom, ktorí si potrpia na dizajne a fandia výrobcovi Xiaomi, respektíve MIJIA.

zdroj fotografie: Xiaomi


zdroj fotografie: Xiaomi

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú