Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.


Nebolo tomu tak dávno, kedy Facebook oficiálne predstavil nový spôsob hodnotenia jednotlivých príspevkov. Reakcie, ako ich táto sociálna sieť nazvala, zožali ihneď po spustení veľký úspech a používatelia z celého sveta si ich nesmierne obľúbili.

Mnohí z nich si už dokonca bez tejto funkcie nedokážu modrú sociálnu sieť ani len predstaviť. Túto skupinu teda rozhodne Facebook potešil aj minulý mesiac, kedy tieto reakcie sprístupnil aj v aplikácii Messenger. Teraz ale vzniká ďalší dôvod na radosť, keďže sa oficiálne dostávajú aj do sekcie komentárov. Tam budeme môcť využívať rovnakú šesticu, akú využívame pri príspevkoch v News Feede. Žiadne obohatenie o dislike, ako pri Messengeri, sa teda nekoná. Napriek tomu, že informácia o rozšírení tejto obľúbenej funkcie nepochybne potešila veľkú časť používateľov Facebooku, tak prináša zároveň mierne obavy.

zdroj fotografie: Screenshot/Natt Garun

Nenechaj si ujsť
Daj zbohom zasekanému Messengeru! Facebook na Slovensku spúšťa jeho odľahčenú Lite verziu

Je totižto celkom možné, že nevinné smajlíky slúžiace na ohodnotenie príspevku v značnej miere ovplyvnia našu komunikáciu. Hlavne tá najmladšia generácia bude vyrastať do sveta s Facebookom, kde obľúbenú skratku „lol“ nadobro nahradí jedna z reakcií. Bude tiež veľmi zaujímavé sledovať kam ešte reakcie pribudnú. Možno tak budeme čoskoro reagovať aj na „populárne“ stories alebo nám najnavštevovanejšia sociálna sieť na svete umožní ohodnotiť celý profil, a teda aj jeho majiteľa, jediným smajlíkom. Čo si o implementácii tejto funkcie myslíš ty? Nezabudni to však vyjadriť reakciou, pretože slová sú tu zbytočné.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú