Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.


V najbližších dvoch mesiacoch sa dočkáme skutočne veľkého počtu vlajkových lodí, ktoré budú vo väčšine prípadov využívať procesory Snapdragon 835 od americkej spoločnosti Qualcomm. Pochopiteľne sa tak začína polemizovať o tom, či bude k dispozícii potrebný počet kusov tohto čipsetu, aby boli pokryté potreby celého trhu.

Za tieto obavy nepochybne vďačíme pripravovanému vlajkovému počinu juhokórejskej spoločnosti LG. Ten bude podľa najnovších správ práve kvôli problému s veľkým dopytom po 835-ke vybavený menej výkonným procesorom Snapdragon 821, ktorý bol predstavený ešte minulý rok. Aby toho nebolo málo, svetom sa naďalej šíria nie veľmi priaznivé noviny, ktoré naznačujú možný nedostatok očakávaných čipsetov aj pre iné pripravované prístroje. Azda najväčšiu časť viny na týchto obavách nesie dvojica zariadení Samsung Galaxy S8 a S8+.

Xiaomi Mi5 Pro môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

zdroj fotografie: Gizmochina

Nenechaj si ujsť
Neznámy Xiaomi smartfón s úzkymi rámikmi displeja na prvých fotografiách. Ide o Xiaomi Mi6?

Práve tieto prístroje sa kvôli veľkému počtu vyrobených kusov majú najväčšou mierou pričiniť na nepriaznivej situácii, ktorá mala podľa viacerých negatívnych prognóz ovplyvniť aj pripravovaný Xiaomi Mi6. Analytik Kevin Wang však tieto správy na sociálnej sieti Weibo spochybnil, pričom sa nechal počuť, že táto očakávaná novinka bude, našťastie, čipsetom Snapdragon 835 skutočne vybavená. Podľa jeho slov sa tiež nemusíme obávať nedostatku zásob Mi6-ky, ktorá má byť k dispozícii v dostatočnom počte kusov na zasýtenie potrieb všetkých zákazníkov.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú