Ako sa trh s elektrickými kosačkami rozvíja, inovácie od spoločnosti John Deere posilňujú jej postavenie lídra v tomto rýchlo rastúcom segmente. John Deere tak obohatil svoju ponuku elektrických kosačiek o nový model Z370R Electric ZTrak™, ktorý sa vyznačuje väčším žacím ústrojenstvom a dvojnásobnou kapacitou batérie.

Táto vylepšená verzia je určená pre rezidenčných aj komerčných používateľov, ktorí hľadajú ekologické a efektívne riešenie pre kosenie. O téme informoval portál Electreck.

Hlavné vlastnosti kosačky Z370R Electric

Model Z370R ponúka dve veľkosti žacích ústrojenstiev: 42 palcov a 48 palcov. Používatelia môžu na jedno nabitie pokosiť až 0,8 hektára pri 42-palcovej verzii a 0,7 hektára s 48-palcovou verziou, čo je ideálne pre stredne veľké až veľké pozemky. Kosačka je vybavená systémom Accel Deep™, ktorý optimalizuje efektivitu nožov a zabezpečuje čistý rez aj pri vysokých rýchlostiach.

Jednou z hlavných predností modelu Z370R je dvojitý lítium-iónový batériový systém s celkovou kapacitou 3,56 kWh. To predstavuje približne o 40 % vyššiu kapacitu než mnoho konkurenčných modelov, čo umožňuje dlhšie kosenie bez nutnosti častého nabíjania. Uzavretý dizajn batérie chráni pred prachom a vlhkosťou, takže kosačku možno bez obáv umývať bez poškodenia vnútorných komponentov.

John Deere kladie dôraz na nízku údržbu modelu Z370R. Používatelia nemusia meniť olej ani vymieňať remene, čo sú bežné požiadavky pri benzínových kosačkách. Jediné údržbové úkony sú občasné brúsenie nožov a starostlivosť o pneumatiky. To robí Z370R atraktívnym pre tých, ktorí preferujú jednoduchú a bezstarostnú údržbu.

Kosačka Z370R má pohodlnú obslužnú stanicu s operadlom vysokým 18 palcov a ľahko použiteľné ovládacie prvky vrátane digitálneho displeja, ktorý zobrazuje stav batérie. Prevádzka kosačky je tichá, čo výrazne znižuje hlukové znečistenie v porovnaní s tradičnými benzínovými motormi, čo umožňuje používať kosačku aj v obytných zónach bez rušenia okolia.

John Deere poskytuje na model Z370R trojročnú záruku alebo 200 hodín prevádzky, a takisto aj päťročnú záruku na batériu, čím vyjadruje svoju dôveru v kvalitu a spoľahlivosť svojho produktu.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú