Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nemáš chuť sledovať na Štedrý večer Sám doma alebo inú z miliónkrát videných vianočných rozprávok vrátane Smrtonostnej pasce? Netflix by ťa mohol potešiť. V rámci služby totiž na vianočný večer štartuje mysteriózna sci-fi novinka The Silent Sea.  Po prvom traileri má našu plnú pozornosť.

Na čom si užiješ dokonalý zvuk s OLED televízorom?

Kúp si televízor OLED spolu so soundbarom alebo WiFi reproduktorom a získaj cashback vo výške nákupnej ceny audio produktu späť.

POZRI SI CELÚ–>PONUKU<–

Prichádzajúci seriál je ďalším z radu K-dramas – seriálov z juhokórejskej produkcie, s ktorými sa v poslednom čase roztrhlo vrece. Len za posledné dva mesiace na Netflixe takto dominovali Squid Game či Hellbound, ktoré masívne zvýraznili záujem o východoázijskú televíznu tvorbu.

Vesmírna misia sa zmení v boj o život

Tentokrát sa v seriálovej novinky z Južnej Kórey vydáme do dystopickej budúcnosti a roku 2075, ktorá je na míle vzdialená od súčasného spôsobu života. Zem je totiž kvôli klimatickým zmenám na prahu vyhynutia, trpí akútnym nedostatkom vody a rastúcimi nepokojmi.

Nádejou na záchranu by mohla byť tajná misia na Mesiac, kde má skupina 11 astronautov za úlohu získať vzorky z laboratórnej stanice. Čoskoro po príchode tím astronautov zisťuje, že v základni došlo k vyhladeniu života a ocitá sa v boji o záchranu proti neznámej hrozbe.

TMDB

Ako informuje Collider, prichádzajúca novinka je založená na filmovom kraťase Sea of Tranquility, za ktorým stojí režisér Choi Hang-yong. Rovnaký tvorca sa postaral aj o sfilmovanie nového seriálu, v ktorom si zahrá herecká elita z Južnej Kórey.

V novinke uvidíš hercov známych zo seriálových hitov Squid Game, Sense8 alebo vydareného zombie prekvapenia Vlak do Busanu. Ak ťa sci-fi príliš neberie a chceš dať šancu niečomu inému, na Štedrý večer na Netflixe štartuje aj očakávaná, hviezdne obsadená satirická komédia Don’t Look Up s Leonardom di Capriom. Viac o filme nájdeš v tomto článku.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú