Na nový trailer druhej série Snowpiercer upozornila facebooková stránka československých fanúšikov Netflixu. Ten na prekvapenie fanúšikov predstavuje novú hlavnú postavu, stvárnenú obľúbeným Sean Beanom.

Seriál Snowpiercer, u nás dostupný na Netflixe, zožal minulý rok s vydaním prvej série relatívne nadpriemerné ohlasy. Diváci si snímku obľúbili najmä z dôvodu špecifickej postapokalyptickej premisy, kde sa poslední ľudia snažia prežiť za každú cenu v obrovskom vlaku, nekonečne krúžiacom po zamrznutej planéte.

Úspech myšlienky podľa francúzskej grafickej novely Le Transperceneige, ktorá sa mimochodom dočkala v roku 2013 aj kórejsko-českej celovečernej snímky s Chris Evansom v hlavnej úlohe, si podľa všetkého uvedomila aj televízia TNT produkujúca snímku, schystajúca druhú sériu.

Nová krátka ukážka, odhaľuje ako januárový dátum vydania, tak aj Sean Beana v pozícii magnáta Wilforda. Trailer rovnako ukazuje Laytona (Daveed Diggs), ktorý sa stal vedúcim vlaku na konci prvej série.

Neočakávaný príchod Wilforda, ktorý mal byť počas udalostí prvej série mŕtvy , však všetky plány postáv komplikuje. Pokračovanie vychádza 25. januára.

Zdroje: YouTube, Netflix CZ + SK Fans

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú