Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-ulefone-powerFanúšikovia čínskych smartfónov a kvalitného audia pozor! V našich končinách pomerne známa značka Ulefone sa chystá na trh uviesť svoj prvý smartfón s naozaj nadupanou audio výbavou, Ulefone Vienna. Nebude na ňom chýbať separovaná zvuková karta či špičkové HiFi audio.

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

Ulefone chce pritiahnuť nových zákazníkov predovšetkým cenovo dostupnými smartfónmi. Flotila spoločnosti je celkom zaujímavá a nájdeme tu modely, ktoré sú pripravené pre rôzne tipy používateľov. Novinka Ulefone Vienna prinesie nespočetné množstvo technických vymožeností v oblasti audia a aj tí najnáročnejší používatelia si prídu na svoje.

ulefone-future-foto

Uniknutý obrázok pripravovaného Ulefone Future s bezrámikovým displejom

Okrem HiFi a samostatnej zvukovej karty nezávislej od procesora tu nájdeme aj NXP Smart Audio, BOX zvukovú komoru pre lepšiu kvalitu zvuku, DAC a mnoho ďalších vychytávok. Okrem toho Ulefone Vienna prinesie aj 5,5-palcový FullHD displej od spoločnosti Sharp a procesor od Mediateku. Ďalšie špecifikácie však už nie sú známe. Oficiálne predstavenie sa očakáva v priebehu tohto mesiaca.

Zdroje: Gizmochina.com, Blog.ulefone.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú