Prinášame prehľad aktuálnych jarných výpredajov, ktoré spúšťajú digitálne obchody. Ako prvé sa pozrieme na výpredaje PC hier, ktoré spustil známy obchod Epic Games Store. Ten sa v poslednom čase preslávil najmä ponúkaním viacerých skvelých titulov úplne bezplatne.

Výhodné zľavy pre nové ale aj staršie tituly

Epic zlacnil množstvo hier, medzi ktoré patrí napríklad Red Dead Redemption 2 (47,99 €), Borderlands 3 (29,99 €), príbehovka Detroit: Become Human či tituly Tom Clancy’s The Division 2 (9,89 €) a Rainbow Six Siege (7,99 €). Dostupných je samozrejme aj pár hier zadarmo, pričom teraz ide o jednoduchšie počiny Drawful 2, Gone Home a Hob.

Prečítaj si tiež
Oficiálne zrušili vydanie The Last of Us: Part 2. Nikto nevie dokedy

Nezabúdame samozrejme ani na konzolových nadšencov, pre ktorých si skvelé hry pripravili Sony, Microsoft či Nintendo. Na Playstation 4 si tak teraz môžeš so zľavou vychutnať tituly ako FIFA 20 (27,99 €), Star Wars Jedi: Fallen Order (39,99 €), Death Stranding (39,99 €) či najnovšie Need for Speed Heat (34,99 €).

Pokiaľ patríš medzi majiteľov Xboxu, Microsoft si pre teba v jarnom výpredaji pripravil zľavy na hry ako Call of Duty: Black Ops 4 (27,99 €), Red Dead Redemption 2 (31,49 €), Mortal Kombat 11 (27,99 €) či Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint (20,99 €).

Prečítaj si tiež
Resident Evil 3, Predátor aj Final Fantasy. Toto sú nové hry, ktoré prídu v apríli

Skvelé správy máme aj pre hráčov konzoly Nindento Switch, pričom v širokom výbere hier vo výpredaji sú zaradené aj tituly ako Broforce, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy či Terraria. Ponuka zlacnených hier pre všetky platformy je veľmi široká, a na svoje si príde naozaj každý.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú