Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Súčasné problémy čínskeho Huawei sa snaží využiť aj konkurencia. Samsung spustil v Singapure novú kampaň, v ktorej ti dá Galaxy S10 s výraznou zľavou za tvoj smartfón od Huawei.

Bolo len otázkou času, kedy sa niečo podobné udeje. Veľké korporácie dobre vedia, že najlepšie sa ťaží z problémov iných. Pritom práve Huawei môžeme považovať za akéhosi priekopníka v žartoch či narážkach na iné spoločnosti. Teraz sa im to však všetko môže vrátiť. Samsung totižto v Singapure spustil veľmi lákavú kampaň pre súčasných zákazníkov spoločnosti Huawei, informuje portál Gizmochina.

Od 27. mája až do 31. mája si tu budú môcť majitelia najnovších Huawei smartfónov vymeniť svoje kúsky za Galaxy S10 s výraznou zľavou. Napríklad pri výmene za Huawei Mate 20 Pro tam zákazníci získajú zľavu približne 492 €, za Huawei P20 Pro je potom zľava 367 €, model Mate 20 stiahne cenu o 358 €, model P20 získa zľavu 291 € a vymeniť môžu dokonca aj Huawei Nova 3i so zľavou 197 €, píše portál BusinessKorea.

Nie je vylúčené, že ak bude táto kampaň úspešná a zákazníci Huawei sa chytia, rozšíria ju aj do ďalších krajín. Vymenil by si svoj Huawei smartfón, ak by si dostal podobnú ponuku aj u nás?

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú