Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.


Aj keď do predstavenia novej vlajkovej lode Samsungu ostáva ešte niekoľko mesiacov, stále častejšie sa objavujú rôzne špekulácie.

Juhokórejský gigant to bude mať tentokrát ťažké. Po predstavení iPhonu X bude musieť prísť s poriadnym kalibrom, aby mu mohol vytvoriť dostatočnú konkurenciu. Niektoré z nich sme ti už spomenuli v tomto článku. V ňom bolo tiež spomenuté, že skôr ako na revolučné novinky sa Samsung zameria na zlepšenie používateľského zážitku, o čom svedčí aj ďalší únik informácií.

Rovnaký, ale predsa iný

Podľa najnovších informácií by Galaxy S9 mal mať oveľa lepší pomer displeja k telu ako má súčasná generácia. Hovorí sa dokonca až o 90 % percentách. Pri zachovaní uhlopriečky displeja tak budú celkové rozmery zariadenia výrazne nižšie.

Nenechaj si ujsť!
Samsung Galaxy S9 s novým fotoaparátom a hlavne vyššou cenou. Za čo vďačíme ďalšiemu navyšovaniu?

Z priložených renderov taktiež môžeš vidieť, že spodný a vrchný rámik je o poznanie tenší. Či budú zmenšené aj boky displeja ale nie je isté, no v podstate to je jedno, keďže je displej po stranách zakrivený. Okrem iného sa očakáva aj duálny zadný fotoaparát a zmena konečne nastane aj v polohe snímača odtlačkov prstov. Hovorí sa aj o 3D skenovaní tváre.

Či to však bude stačiť na to, aby to prekonalo predaje Galaxy S8-čky, je nesmierné ťažké usúdiť. Ak budú zmeny skutočne len ‚‚kozmetické,’’ je veľmi pravdepodobné, že sa to novinke pre rok 2018 nepodarí. No ktovie, tie najväčšie vychytávky si Samsung určite poctivo stráži a Galaxy S9 môže nakoniec každému vyraziť dych.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú