Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nekonečné dáta od Telekomu s poriadne tučným, až 1000 GB obnosom, prišli skutočne vhod. V aktuálnej krízovej situácii sa nesmierne hodili a operátor sa rozhodol, že túto ponuku po marci a apríli prinesie aj v máji.

Článok spred niekoľkých dní bol obnovený kvôli aktuálnosti ponuky.

Zákazníci Telekomu teda môžu aj počas mája využívať obrovský balík bezplatných mobilných dát. Ponuka platí pre každého klienta s paušálom ÁNO, ÁNO Biznis, Happy a Bez záväzkov.

Narozdiel od doterajších podmienok spravil operátor malú zmenu. Balík Nekonečné dáta si môžu zákazníci aktivovať len počas prvého májového týždňa, teda od 1. do 7. mája a dnes je posledný deň, kedy je možné ponuku využiť.

Nekonečné dáta od Telekomu sú tu a sú zadarmo

Balík Nekonečné dáta je možné aktivovať iba raz počas mája. Operátor pripomenul, že chce, aby si zákazníci vyskúšali surfovanie v jeho sieti naplno a zároveň vníma túto ponuku ako „dátový test národa“, čo vo svojom vyjadrení pre našu redakciu FonTech.sk potvrdil ešte v marci aj hovorca Telekomu, Michal Korec.

„Akcia Nekonečný marec je určená všetkým našim zákazníkom s paušálom, aby si naplno vyskúšali jedny z TOP 10 mobilných sietí na svete na vlastnej koži. Takto dostanú celý mesiac a obrovský objem dát, aby ocenili našu mimoriadnu kvalitu. Berieme to ako dátový test národa, koľko dát zákazníci dokážu preniesť, ak nemajú súčasné limity.“

S takýmto obrovským balíkom dát je možné sledovať a sťahovať filmy, počúvať obľúbenú hudbu a neobmedzene používať mobilný internet aj bez prestávky. Sieť Telekomu nápor ľudí bez problémov zvládla a aj v týchto ťažkých časoch funguje bez najmenších problémov.

Pokiaľ teda ani ty nechceš premeškať neobmedzené dáta na celý mesiac zadarmo, stačí otvoriť mobilnú aplikáciu Telekomu, pomocou ktorej si môžeš ponuku už len dnes aktivovať úplne bezplatne.

Navyše, operátor prednedávnom predstavil množstvo nových paušálov pre bežných zákazníkov a biznis klientov. Vylepšené portfólio sa odráža práve aj od balíka Nekonečných dát, ktorý bolo možné využívať od začiatku marca.

Z novej ponuky Telekomu si tak môže vybrať skutočne každý a dostupná je už od pondelka 4. mája. Spoločnosť taktiež zlacnila a upravila aj dátové balíčky, ktoré sú teraz dostupné výhodnejšie. Viac sa dozvieš v samostatnom článku.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú