Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Indická pobočka spoločnosti Xiaomi zverejnila nový obrázok, ktorý láka fanúšikov na predstavenie zatiaľ neznámeho produktu. Môže sa jednať o nový smartfón, ktorý bude podľa grafiky disponovať troma hlavnými objektívmi fotoaparátu. Podľa špekulácií Xiaomi čoskoro predstaví modely Mi A3 Lite a Mi A3 s „triple“ fotoaparátom a čistým systémom z programu Android One.

Výkonný riaditeľ v Indii a viceprezident spoločnosti Xiaomi prednedávnom prezradili nové informácie, ktoré naznačujú, že sa z dielne tohto giganta opäť dočkáme nejakej novinky. Posledné správy hovoria o tom, že sa môže jednať o Xiaomi Mi A3 s troma zadnými fotoaparátmi, čomu naznačuje aj publikovaný obrázok. Ďalšou z možností je premiéra globálnej verzie Xiaomi Mi 9 SE, ktoré taktiež disponuje troma objektívmi, informuje Gizmochina.

Hoci zatiaľ nie je úplne isté, o ktorý smartfón pôjde, Xiaomi prezradilo, že príde s čipsetom Qualcomm Snapdragon z radu 7xx, a teda sa môže jednať o procesor Snapdragon 710, 712 alebo 730, informuje MySmartPrice. Nateraz sa tak bližšie informácie nedozvieme, no to môže zmeniť blížiace sa predstavenie, ktoré ale ešte nemá ani stanovený presný dátum. V každom prípade Xiaomi svojich fanúšikov poteší už čoskoro.

Zdroj: Gizmochina, MySmartPrice

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú