Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Oficiálny dátum založenia čínskeho Xiaomi sa je 6. apríl 2010. Na jar tak mala spoločnosť oficiálne 10. výročie, avšak pandémia koronavírusu znemožnila patrične túto udalosť osláviť. Xiaomi má ale svoje narodeniny osláviť oneskorene počas nadchádzajúcej udalosti, kedy má taktiež odhaliť ešte výkonnejšiu iteráciu vlajkovej lode Mi 10 Pro, informuje Gizmochina.

Počas tejto udalosti bude mať slávnostný príhovor aj CEO Xiaomi, Lei Jun. Spoločnosť si mala pripraviť hneď niekoľko prekvapení pre svojich fanúšikov a odhaliť ich má už 11. augusta. Medzi týmito novinkami má byť aj nové Xiaomi Mi 10 Pro Plus, ktoré sa bude pýšiť ešte výkonnejšími špecifikáciami ako vlajkové lode predstavené na jar tohto roka.

Zobraziť celú galériu (1)
Na sociálnej sieti Weibo bol zverejnený plagát, ktorý upozorňuje na pripravované predstavenie noviniek a oslavu 10. výročia spoločnosti. Zdroj: Weibo

Podľa interných zdrojov má mať tento vylepšený model v útrobách procesor Snapdragon 865 alebo výkonnejší Snapdragon 865+, pričom ponúkne aj 120 Hz AMOLED displej. Jednou z najväčších noviniek tohto kúsku však má byť nabíjanie.

Excelovať má pri káblovom, bezdrôtovom a aj reverznom nabíjaní. V prvom prípade môže ponúknuť nabíjanie s výkonom až 100 W alebo 120 W. Okrem toho sa má v rovnaký deň svetu ukázať aj Redmi K30 Ultra, ktoré sa špecifikáciami taktiež zaradí medzi najlepšie vlajkové lode.

Zdroj: Gizmochina, Weibo

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú