Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Doteraz najvýkonnejšou nabíjačkou je 50 W adaptér pre špeciálne edície Oppo Find X a Oppo R17 Pro, ktorý však čoskoro prekoná ešte rýchlejšie nabíjanie. Xiaomi v novom videu demonštruje svoju 100 W nabíjačku, ktorá je schopná doplniť energiu batérie už behom pár minút a čoskoro sa začne vyrábať.

Keď Xiaomi predstavilo svoju poslednú vlajkovú loď Mi 9, stal sa z nej smartfón s najrýchlejším káblovým a bezdrôtovým nabíjaním súčasne. Klasické 27 W nabíjanie dokáže rýchlo nabiť batériu, no na trhu sú aj výkonnejšie adaptéry. Generálny manažér dcérskej spoločnosti Redmi teraz prezradil, že čoskoro bude spustená masová produkcia 100 W nabíjačky. Informácie potvrdil aj prezident Xiaomi, Lin Bin, informuje portál Gizmochina.

Zatiaľ čo sa Xiaomi nabilo na 100 % už za 17 minút, konkurenčné Oppo malo len 65 % kapacity batérie. Výrobca môže túto technológiu predstaviť spolu s niektorým z nadchádzajúcich prémiových smartfónov. Možným kandidátom je Xiaomi Mi MIX 4, ktoré môže disponovať týmto 100 W nabíjaním. Otázkou ale ostáva, aký vplyv bude mať tak rýchle nabíjanie na životnosť batérií, informuje BGR.

Zdroj: Gizmochina, BGR

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú