Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

WhatsApp patrí k najpoužívanejším komunikačným aplikáciám na svete a okrem klasického četovania môžeš so svojimi kontaktami komunikovať aj formou hovoru alebo videohovoru. Webová aplikácia však ponúka iba možnosť textovej komunikácie, čo by sa však čoskoro malo zmeniť, informoval portál SomagNews.

Nové funkcie, ktoré zatiaľ nie sú vo webovej verzii WhatsApp spustené, objavil portál WABetaInfo. Im sa možnosti pre klasické hovory, ako aj videohovory, podarilo zapnúť a priniesli tak do sveta niekoľko screenshotov, ako celé rozhranie vyzerá.

Nové funkcie sú už teda súčasťou verzie 2.2043.7, avšak ich zatiaľ pre používateľov neaktivovali. V prípade, že budeš využívať webového klienta aplikácie WhatsApp, prichádzajúci hovor sa zobrazí v novom vyskakovacom okne, kde môžeš hovor prijať alebo odmietnuť.

WABetaInfo

V prípade, že už budeš s niektorým zo svojich kontaktov telefonovať, oznámenie o ďalšom hovore bude zobrazené v menšom rozhraní. Podľa WABetaInfo by mali byť k dispozícii aj skupinové hovory, teda rovnako ako tomu je pri mobilnej aplikácii.

WABetaInfo

Kedy presne tieto novinky vývojári WhatsAppu aktivujú, zatiaľ jasné nie je. Nakoľko sa však už nachádzajú vo verejnej verzii webovej verzie, ich spustenie by malo prebehnúť do niekoľkých dní.

Zdroj: SomagNews, WABetaInfo

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú