Piatkové výpadky služieb Telekomu narobili zákazníkom poriadne vrásky na čele, ich sieť totižto nefungovala takmer celý deň. K tomu sa ešte pridali výpadky mailových služieb, ktoré nefungovali od nedele až do pondelňajšieho poobedia. Kritické chvíle počas výpadkov chce Telekom zákazníkom vynahradiť a preto im poskytne svoje služby úplne zadarmo. 

Spoločnosť Telekom si problémy, ktoré svojimi výpadkami spôsobila, uvedomuje a rozhodla sa, že zákazníkov odškodní. Každý tak bude môcť využiť ponuku, ktorou chce operátor kompenzovať svoj doteraz najväčší výpadok. Túto správu oznámil aj výkonný riaditeľ spoločnosti, Dušan Švalek, na oficiálnej facebookovej stránke Telekomu.

„Počas posledných dní sme monitorovali výkon sietí, aby sme skontrolovali plný výkon našej prevádzky. V piatkovej finálnej aktualizácii sme dali zákazníkom sľub, že to nenecháme len tak. Chceme ho dodržať, a preto dáme tento piatok 17.5.2019 v mobilných sieťach bezplatné volania, správy a dáta na Slovensku zadarmo pre všetkých bez ohľadu na to, či zažili výpadok alebo im služby fungovali.

Tieto výhody budú k dispozícii pre všetkých a automaticky. Ešte raz ďakujem všetkým za pochopenie a verím, že nám zachováte svoju priazeň,“ vyjadril sa v oficiálnom vyhlásení Dušan Švalek, výkonný riaditeľ spoločnosti Telekom na Slovensku.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú