Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Dlhé čakanie na oficiálny debut jednej z najočakávanejších vlajkových lodí tohto roka sa pomaly chýli ku koncu. Kórejský Samsung oficiálne potvrdil dátum predstavenia nového modelu Galaxy Note 10, ktorý príde na svet už začiatkom augusta, informuje Android Police.

Dve predstavenia vlajkových lodí ročne. Presne takýto je plán Samsungu už počas niekoľkých posledných rokov, v ktorých sme sa vždy dočkali najprv zástupcu S-línie a neskôr v lete prišli na rad aj novinky z radu Galaxy Note. Ani tento rok nie je iný a po premiére Galaxy S10 nás čaká debut nového Galaxy Note 10, ktorý príde počas predstavenia „Unpacked“ už 7. augusta. Spoločnosť potvrdila dátum na oficiálnom videu pre tento model, ktoré znázorňuje pero S Pen a malý objektív.

Práve tento fotoaparát nájdeme v diere obrazovky, kde bude zastávať úlohu pre natáčanie a fotografovanie selfíčok. Podľa doterajších informácií však Note 10 nepríde s 3,5 mm jackom a stylus S-Pen zrejme nedostane vstavaný fotoaparát, o ktorom sa hovorilo pred pár mesiacmi. Nakoniec môže Samsung predstaviť 3 verzie tejto novinky, pričom jedna môže niesť označenie „Plus“ a ďalšia bude podporovať 5G siete, informuje GSMArena.

Zdroj: Android Police, GSMArena

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú