Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Kórejský Samsung predstavil koncom februára tohto roka prvý skladací smartfón sveta s ohybným displejom. Krátko na to sa k nemu dostali prví recenzenti, ktorí však odhalili nepríjemný problém s displejom, kvôli čomu musel výrobca odložiť oficiálny predaj, informuje Apple Insider. Po niekoľkých mesiacoch vyšetrovania a nápravy chýb prezradil viceprezident Samsungu, že Galaxy Fold sa môže čoskoro dostať do predaja.

Tento skladací smartfón Samsungu nie je vôbec lacný špás a prípadného záujemcu by vyšiel na úctyhodných 1 980 dolárov. Hoci mnohí čakali, že výrobca pri tomto produkte bude dbať na maximálnu kvalitu, nestalo sa tak a Galaxy Fold už krátko po predstavení postihli vážne problémy s displejom. Spoločnosť presunula pôvodný aprílový dátum spustenia predaja, no teraz sa zdá, že sa tento model konečne dostane na trh. 

Viceprezident spoločnosti, Kim Seong-cheol, prezradil, že väčšina problémov v displejom bola odstránená a Galaxy Fold je pripravený prísť na trh, informuje TechCrunch. Spoločnosť tak zrejme nechce nechať zákazníkov dlhšie čakať, hoci mnohí z nich už svoje predobjednávky zrušili. Samsung si však nemôže dovoliť ďalší prešľap. 

Zdroj: Apple Insider, TechCrunch

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú