Odbitím 17:00 sa vystriedala ďalšia hra z cyklu vianočnej rozdávačky Epic Games Storu. Miesto survival titulu The Long Dark zaberá tower defense stratégia Defense Grid: The Awakening, ktorá opäť bude zadarmo dostupná počas nasledujúcich 24 hodín.

Defense Grid: The Awakening je síce staršia, no o to vyšperkovanejšia strategická záležitosť. Titul vyšiel už v roku 2008 na počítače a v porovnaní s konkurenčnými tower defense titulmi, prevažne dostupnými na mobilných obrazovkách, ponúka hráčovi podstatne krajšiu grafiku a decentný príbeh.

Vzhľadom na povahu strategickej hrateľnosti, rozdávaný titul zabezpečí každému hráčovi desiatky hodín konzistentnej zábavy, na čom sa podpisuje vysoká miera znovuhrateľnosti. Nechýba ani zaujímavé univerzum, rôzne herné módy a špecifické výzvy, obohacujúce na prvý pohľad známu premisu.

Nezabúdaj, Defense Grid: The Awakening je zadarmo k uloveniu do zajtrajška 17:00. Vtedy ho vystrieda už piata zatiaľ neodhalená hra, vďaka ktorej budeš mať opäť príležitosť si zväčšiť digitálnu knižnicu Epicu.

Zdroj: Epic Games Store

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú