Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Epic Games Store sa do povedomia hráčov od svojho vzniku dostal najmä preto, že často ponúka skvelé tituly úplne bezplatne. Herný obchod sa nenechal zahanbiť ani počas obdobia sviatkov a dnešným dňom začína veľkú akciu, počas ktorej ponúkne každý deň inú hru zadarmo.

Počas obdobia sviatkov sa na rôznych platformách objavujú skvelé možnosti pre hráčov získať obľúbené herné tituly zadarmo, pričom nie je žiadnym prekvapením, že takúto akciu ponúka aj známy Epic Games Store, ktorý sa rozdávaním hier doslova pýši.

Obchod o pripravovanej vianočnej akcii informoval už minulý týždeň a dnes od 17:00 ponúka prvý titul zadarmo, ktorým je budovateľská stratégia Cities: Skylines, ktorú v súčasnosti môžeme zaradiť medzi najlepšie alternatívy k legendárnej sérii SimCity.

Epic takto v rámci akcie ponúkne dokopy až 15 hier, pričom každú z nich obchod odhalí nasledujúcich 15 dní v rovnakom čase a bude dostupná presne 24 hodín. Epic okrem toho organizuje aj veľký výpredaj, ktorý ponúkne zľavy na stovky ďalších hier.

Zdroj: Epic Games Store

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú