Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Epic pokračuje v exkluzívnej rozdávačke hier. Treťou hrou v poradí je survival titul The Long Dark, ktorý poteší najmä fanúšikov hier o prežitie.

Ťažkopádna, na psychiku náročná a atmosférou prešpikovaná. Tak by sa dala popísať do zajtrajšieho dňa rozdávaná hra The Long Dark. Tá len pred niekoľkými minútami vystriedala podstatne odviazanejšiu plošinovku Oddworld: New ‚n‘ Tasty!.

Hlavnou premisou titulu je pocit neustáleho nebezpečenstva v otvorenom svete kanadskej divočiny. Titul sa nad ostatnými žánrovo podobnými hrami ponáša príbehovým módom, ktorý v hrách o prežitie, zasadených do otvoreného sveta nebýva pravidlom.

Pridanou hodnotou je nádherná umelecky ladená grafika, ktorá ešte väčšmi podrýva už tak dostatočne náladovú atmosféru titulu. Samozrejmosťou je aj vynikajúco fungujúci režim bez príbehu, ktorý ťa rozhodne zabaví aj po skončení sotva dvadsaťhodinovej kampane.

Hra bude opäť dostupná len do zajtra, konkrétne do 17:00. Potom ju vystrieda ďalší zatiaľ zatajený titul, ktorý ti rovnako ako všetky ostatné ostane už nastálo v digitálnej knižnici.

Zdroj: Epic Games Store

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú