Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť doteraz ponúkala zákazníkom možnosť vykúpenia a zaplatenia zmluvnej pokuty u pôvodného operátora iba v prípade mobilných služieb, teda paušálov. Túto výhodu teraz O2 začalo uplatňovať aj pri prechode na O2 Internet na doma, všimol si ako prvý FonTech.sk. Za zákazníka tak zaplatí zmluvnú pokutu do výšky 150 €.

O2 uvádza tento benefit v novom cenníku platnom od 4. septembra 2020. Okrem preplatenia zmluvnej pokuty pri prechode na O2 paušál odteraz operátor zaplatí pokutu aj v prípade internetu na doma.

Počas riadneho splácania má Účastník nárok na Bonus za prenos čísla, ktorý sa poskytuje ako zľava vo výške 5,00 € z mesačného poplatku za program Strieborný O2 Internet na doma alebo Zlatý O2 Internet na doma. Účastníkovi bude Bonus za prenos čísla uplatňovaný výlučne počas využívania služby Vykúpenie z viazanosti,“ uvádza O2.

Informácie pre redakciu FonTech.sk potvrdila hovorkyňa spoločnosti O2, Tereza Molnár:

„Odteraz naši zákazníci môžu nechať zmluvnú pokutu až do výšky 150 EUR na nás okrem mobilných služieb aj v prípade O2 Internetu na doma, ktorého výhodou je aj inštalácia bez nutnosti kopania káblov, keďže sa šíri vzduchom.“

Zdroj: Vlastný, O2

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú