O očakávanej komédii Netflixu Don’t Look Up sme informovali už pred niekoľkými týždňami. Podľa informácií československých fanúšikov Netflixu natáčanie snímky plnohodnotne začalo.

Produkcia komédie je aj napriek rôznym pandemickým opatreniam v plnom prúde. Snímka s Leonardom DiCapriom a Jennifer Lawrence v hlavných úlohách sa natáča v Bostone. Premisa titulu je postavená na osudoch dvoch astronautov, ktorí sa vydávajú na osvetovú cestu za cieľom šírenia varovania o devastujúcom meteorite blížiacom sa k Zemi. Nikto im však neverí.

Ako sme vtedy informovali, k vyššie spomínanej dvojici sa pridá Cate Blanchett, Meryl Streep, Matthew Perry, Jonah Hill, Ron Perlman, Timohée Chalamet, Kid Cudi, Ariana Grande a ďalší.

Podobne ako ostatné projekty, napríklad Murder Mystery, ale aj ostatné filmy so Sandlerom v hlavnej úlohe vyprodukované priamo pre Netflix, streamovacia služba aj tu stavia na treťotriednej premise a jej exekúcií so známymi menami na čele.

Práve tento fakt môže Don’t Look Up zabezpečiť komerčný úspech a tak potrebnú sledovanosť. Či komédia skutočne uspeje, sa nedozvieme skôr ako v druhej polovici budúceho roka.

Zdroje: Netflix CZ + SK Fans, IMDb

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú