Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Najväčšia streamovacia služba nehodlá spomaliť tempo vydávania snímok s nekompromisným hereckým osadenstvom. Ďalším titulom v repertoári má byť komédia Don’t Look Up, ktorá podľa informácií stránky československých fanúšikov Netflixu rozpočtom na hercov rozhodne nešetrila.

Portál IMDb charakterizoval Don’t Look Up ako celovečernú komédiu s dvomi astronautmi v hlavnej úlohe. Tí zisťujú, že sa k Zemi blíži obrovský meteorit, ktorý môže zničiť planétu v časovom horizonte šiestich mesiacov.

Dvojica sa nesnaží varovať len svoje okolie, ale vydáva sa na bohaté informačné turné naprieč krajinou, kde sú však každému na smiech.

Druhotriedna premisu môže zachrániť herecké osadenstvo s Leonardom DiCapriom v hlavnej úlohe. Sekundovať mu majú Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Himesh Patel, Jennifer Lawrence, Matthew Perry a hudobníci Kid Cudi či Ariana Grande.

Podľa IMDb osádza ako scenáristickú, tak aj režisérku stoličku Adam McKay, ktorý na niekoľkých projektoch spolupracoval v minulosti s komediantom Will Ferrellom. McKay sa preslávil aj filmami ako Ant-Man, The Big Short alebo Anchorman.

Netflix okrem hereckého ansámblu a krátkej synopsie nič prelomové neprezradil. Pokiaľ produkciu nezasiahnu žiadne zásadne komplikácie, komédie Don’t Look Up sa dočkáme už budúci rok.

Zdroje: Netflix CZ + SK Fans, IMDb

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú